FORSIDE
  NYHEDER
  PROFIL
  REFERENCER
  LICITATIONER
  JOB
  KONTAKT

Tilbygning til Orbital A/S

20.11.17 // Orbital, en spændende virksomhed i vækst, har et stort ønske om at en udvidelse af deres værksted og lager, og en ombygning af deres kantine- og receptionsområde. 
Vi har designet en ny tilbygning og ombygning af det eksisterende kontor, og lægger pt. sidste hånd på byggeansøgningen.

Ny hovedbygning til DHE

27.09.17 // Endnu et spændende projekt er blevet udarbejdet og præsenteret for Den danske Design- og Håndværksefterskole. Både vi og skolen er rigtig glade for resultatet og vi ser nu frem til videre samarbejde omkring den nye bygning. >>

Hilsen på vej til danske efterskoler

01.09.17// Der er godt gang i det nye efterskoleår, og i disse dage sender vi en lille hilsen ud til mange af dem, med en flyer om vores tegnestue.
Vi håber på det vil give nogle nye spændende kontakter.
Se flyeren her: >>

Studietur til Hamborg

25.08.17 // Tegnestuen er netop hjemvendt fra en spændende og indholdsrig studietur til Hamborg. 
Den største og mest interessante oplevelse var en tur i Elbphilharmonien, som åbnede tidligere på året. 
Hvis du spørger os, er det et MUST hvis man er i Hamborg.

1-års gennemgang af springcenter

22.08.17 // Tiden flyver! -Og nu er det allerede et år siden at Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole kunne tage deres nye springcenter i brug. 
Det er altid en fornøjelse for os at se vores bygninger i brug, og hele skolen er ekstremt glade for deres nye faciliteter.

Ny opgave for DHE

21.08.17 // Vi har idag fået en ny opgave i hus og vi glæder os! 
Den danske Design- og Håndværksefterskole skal have nyt køkken, administration og hovedindgang og vi har fået til opgave at udarbejde et skitseforslag. 
Vi har igennem årene lavet mange forskellige opgaver for efterskolen, og er glade for at vi kan fortsætte samarbejdet i endnu et spændende projekt.

Licitation - Vestbirk Ridecenter

18.08.17 // Endnu en stor milepæl er nået for det kommenede Vestbirk Ridecenter. 
Fredag den 18.08.17 blev der nemlig afholdt licitation på efterskolen, med deltagelse af mange interesserede entreprenører.

Villa D

09.08.17 // Endnu et spændende projekt er blevet præsenteret for et sæt begejstrede boligejere.
En ny tilbygning på 50 kvm med forældreafdeling og en ny lys og luftig spisestue. -Alt sammen med designet med respekt for den flotte klassiske 60er villa. >>


Aarhus Efterskole

26.04.17 // Selvom vi har travlt, siger vi sjældent nej tak til en spændende opgave. 
Seneste skud er vores forslag til en ny foredragssal til Aarhus Efterskole. I næste uge går turen atter Aarhus, og vi glæder os til at præsentere et rigtigt spændende projektforslag. >>

Tarm Idrætscenter - PowerGym

01.04.17 // Lørdag den 1. april åbnede Tarm Idrætcenters nye crossfit område "PowerGym". 
Thorup Gruppen har udarbejdet farve- og materialekoncept for lokalerne, som nu står som et nyt råt træningsområde, klar til at blive taget i brug.

Vestbirk Ridecenter

21.03.17 // Tirsdag den 21. marts kulminerede mange timers arbejde med indlevering af byggeansøgning til et nyt stort ridecenter i Vestbirk. 
Ridecenteret indeholder både et stort staldområde med plads til over 80 heste og to store ridebaner med tilskuerområde.

Aflevering Lystruphave Efterskole

02.02.17 // Torsdag den 2 februar afholdte Thorup Gruppen aflevering på udvidelsen af Lystruphave Efterskole. Udvidelsen er en kombination af en ny hovedindgang og et bevægelseshus med stor sportshal, lager og fitnessrum. 
Vi ser frem til at fejre skolens udvidelse ved den officielle indvielse om nogle uger.

Thorup Gruppen ønsker alle en rigtig glædelig jul og godt nytår

22.12.2016 // Torsdag den 22. december går vi på en velfortjent juleferie. Vi holder kontoret lukket mellem jul og nytår, men er stærkt tilbage igen  fra mandag den 2. januar. 
Vi vil gerne benytte anledningen til at takke alle for året der gik. Vi glæder os til år 2017, som vil byde på en masse spændende opgaver.

Kombineret studie- og julefrokosttur

16.12.2016 // Fredag den 16. december holdte vi kontoret lukket. Dagen blev i stedet bruget i Aarhus til en kombination af studietur og julefrokost. En spændende dag, hvor vi fik besøgt nogle af de mange perler, der er at finde i Aarhus.

Ny foredragssal til Skibelund Efterskole

14.12.2016 // Onsdag den 14. december præsenterede vi vores forslag til en ny foredragssal for Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole. Et spændende projekt som vi glæder os til at arbejde videre på, sammen med efterskolen.


Indvielse af Skibelund Springcenter

15.09.2016 // Torsdag den 15 september var der officiel indvielse af Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskoles nye springhal.
Vi ønsker skolen stort tillykke med de nye faciliteter.

Rejsegilde på Lystruphave Efterskole

02.09.2016 // Fredag den 2. september blev der afhold rejsegilde på Lystruphave Efterskole, hvor håndværkere, skolens elever, lærer osv. var inviteret til fejring.
Byggeriet er stadig i fuld gang, og vi ser frem til at aflevere den nye tilbygning til skolen om nogle måneder.

Aflevering af The International

09.06.2016 // Torsdag den 9. juni afleverede Thorup Gruppen byggeriet af den nye internationale afdeling til Vedersø Efterskole. The International er nu klar til at huse 60 efterskoleelever til skolestart i august.
Vi ønsker The International held og lykke med efterskoleopstart.