FORSIDE
  NYHEDER
  PROFIL
  REFERENCER
  BOLIG
  SKOLE
  IDRÆT
  KULTUR
  ERHVERV
  LICITATIONER
  JOB
  KONTAKT

Mårslet Søpark - Fælleshus

Fælleshuset er integreret som en del af bebyggelsen, og tager udgangspunkt i den eksisterende arkitektur og indretning. I omfang kan fælleshuset derfor opfattes som en udvidet udgave af bebyggelsens dobbelthuse. 

Fælleshuset tager udgangspunkt i den eksisterende arkitektur. Der er lagt vægt på at festsalen fremtræder lyst og venligt; Med vinduespartier til terrasserne mod nord og syd, er der en god kontakt til de nære omgivelser, og rummet fremstår gennemlyst. Af hensyn til solgener er vinduerne mod syd lavere end mod nord. Selvom fælleshuset benytter sig af de samme samme principper for formgivning og materialevalg, skiller det sig alligevel ud i kraft af de store glaspartier, og markante ændringer i facaden.

Bygherre:
-

Adresse:
Hørretløkken, 8230 Mårslet

År:
2014

Areal:
135 m2

Rådgivningsydelser:
Arkitekt