FORSIDE
  NYHEDER
  PROFIL
  REFERENCER
  BOLIG
  SKOLE
  IDRÆT
  KULTUR
  ERHVERV
  LICITATIONER
  JOB
  KONTAKT

Fabrikken - en aktiv bydel

En nedlagt fabrik er udgangspunktet for dette forslag til et centralt placeret boligområde. Grundens historie og de mest bevaringsværdige bygninger danner baggrund for en bebyggelsesplan, hvor der er fokus på at fremhæve stedets unikke værdier som et ekstra aktiv.

Bebyggelsen udformes som et miks af forskellige boligtyper, henvendt til målgrupper i hver sin del af livet. Således er det muligt for beboeren at bevare sin tilknytning i forskellige stader af livet, alt med henblik på at øge ejerskabsfornemmelsen og engagementet for den enkelte beboer.

Den tidligere kontorbygning bevares og ombygges til fælleshus/køkken i stueplan, mens de øverste etager ombygges til penthouselejligheder. Fællesbygningen er omdrejningspunktet for hele bebyggelsen, der er præget af grønne områder med gode opholdsmuligheder.

Bygningerne udformes i et stramt moderne formsprog med baggrund i en solid dansk byggetradition. Tag og mur udføres primært i tegl i røde nuancer, med enkelt vægfelter i sortmalet træ. Fleksible indretningsmuligheder og godt belyste boliger kendetegner boligerne som ramme for et moderne hverdagsliv.
Bygherre:
-

Adresse:
-

År:
2012

Areal:
5403 m2

Rådgivningsydelser:
Arkitekt